Haemme juristia työskentelemään Hämeenlinnan ja Riihimäen toimistoillemme

Asianajotoimisto Jenna Järnstedt Oy on kasvava, tällä hetkellä 5 henkeä työllistävä asianajotoimisto. Toimistomme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, mutta hoidamme toimeksiantoja myös muualla Etelä-Suomen alueella.

Toimeksiantomäärien tasaisesti kasvaessa haemme juristia hoitamaan itsenäisesti toimeksiantoja osana tiimiämme. Toivomme kokemusta joltakin seuraavista oikeudenaloista: perhe- ja jäämistöoikeus, asunto- ja kiinteistökauppaoikeus, rikosoikeus, työoikeus tai yritysjuridiikka. Tarkempi tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva koulutus ja vähintään kaksi vuotta soveltuvaa työkokemusta valmistumisen jälkeen. Edellytämme myös kykyä toimia oikeudenkäyntiavustajana. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat mukavat työkaverit ja tiimin tuen, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet. Työhakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa: tarja@jarnstedt.fi 20.10.2023 mennessä. Voit esittää oman palkkatoiveen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asianajaja, toimitusjohtaja Jenna Järnstedt, 040 8444 514