Asianajotoimisto Louhi Oy, Jenna Järnstedt

Jenna Järnstedt

ASIANAJAJA, OTM, MBA
040 844 4514, jenna@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi ja englanti 

Hoidan mm. seuraavia toimeksiantoja:

Ryhdyin asianajotoimistoyrittäjäksi antaakseni laajan kokemukseni yritys- ja asianajomaailmasta asiakkaidemme käyttöön. Olen toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa juristitehtävissä asianajotoimistoissa, mm.  kansainvälisen ohjelmistoalan yrityksen Suomen ja Baltian lakiasioista vastaavana juristina sekä pörssiyhtiön laki- ja sopimusasioista vastaavana johtajana.

 

Olen osallistunut lukuisiin sopimusneuvotteluihin ja ratkonut erilaisia yritysjärjestelyihin ja henkilöstöasioihin liittyviä ongelmatilanteita. Hoidan mielelläni myös oikeudenkäyntejä riita- ja rikosasioissa ja toimin avustajana välitysmenettelyssä.

Asianajotoimisto Louhi Oy, Pinja Rantanen

Pinja Rantanen

ASIANAJAJA, OTM, LKV

040 513 0086, pinja@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi ja englanti

Vanhempainvapaalla, yhteydenotot 
040 180 6627 tai tarja@aalouhi.fi

HOIDAN MM. SEURAAVIA TOIMEKSIANTOJA:

Olen tinkimätön asianajaja, jonka ominta työkenttää ovat oikeudenkäynnit rikosasioissa, joissa toimin sekä vastaajien että asianomistajien avustajana. Avustan asiakkaitamme  rikosprosesseissa aina poliisikuulusteluista oikeudenkäynteihin ja erilaisten korvausten perimiseen saakka. Lisäksi hoidan ammattitaidolla lasten huoltoon, tapaamiseen ja elatukseen liittyviä asioita sekä perintöoikeudellisia asioita, kuten perunkirjoituksia ja perinnönjakoja.

 

Olen toiminut aiemmin kiinteistövälitysalalla ja asiakkaat saavat minulta erinomaista palvelua myös esimerkiksi vuokrasuhteeseen liittyvien riitojen tiimoilta.

Asianajotoimisto Louhi Oy, Andreas Forsbäck

Andreas Forsbäck

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

040 840 0415, andreas@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi, englanti ja ruotsi

HOIDAN MM. SEURAAVIA TOIMEKSIANTOJA:

Olen juristi ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja avustan mielelläni niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Olen analyyttinen ja pyrin aina löytämään asiakkaan kannalta parhaan etenemisvaihtoehdon. Olen avustanut asiakkaita hyvin vaihtelevissa tilanteissa: rikosasioissa niin vastaajan kuin asianomistajan avustajana, lasten huoltoa, tapaamista ja elatusta koskevissa asioissa, perheoikeudellisissa toimeksiannoissa, kuten testamentti- ja perinnönjakoasioissa sekä työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Hoidan oikeudessa niin riita-, hakemus- kuin rikosasioitakin sekä myös kiinteistö- ja asuntokauppariitoja. Tarvittaessa avustan asiakkaita myös hallinto-oikeudessa.

Néa Rantala

OTM, JURISTI

040 833 6926, nea@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi ja englanti

HOIDAN MM. SEURAAVIA TOIMEKSIANTOJA:

Olen haasteita pelkäämätön ja ratkaisuhaluinen juristi, joka tavoittelee asiakkaan tarpeisiin vastaavaa konkreettista ja laadukasta lopputulosta.

Otteeni on tarkka ja analyyttinen, mutta kuitenkin selkeä ja juridiikkaa ymmärrettävästi selittävä.

 

Olen aiemmin toiminut tietosuojasta ja terveydenhuollon juridiikasta vastaavana juristina hyvinvointialueella sekä juristikonsulttina Big Four -yhtiön julkishallinnon lakipalveluissa. Sairaanhoitajataustani vuoksi minulla on myös vankka ymmärrys sosiaali- ja terveydenhuollon substanssista.

 

Julkishallinnon lakiasiat, sopimusoikeus ja tietosuojajuridiikka ovat kotikenttääni. Tunnen julkishallinnon rakenteita, päätöksentekoa ja sopimuksiin liittyviä erityispiirteitä sekä organisaation että sen asiakkaan tai yhteistyökumppanin näkökulmista.

Asianajotoimisto Louhi Oy, Tanja Ihajärvi

Tanja Ihajärvi

OTM, juristi

040 840 1886, tanja@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi, englanti ja venäjä.

 

HOIDAN MM. SEURAAVIA TOIMEKSIANTOJA:

Olen luotettava juristi, joka palvelee asiakkaita rauhallisella ja selkeällä otteella. Yhdistämällä asiakkaiden toiveet omaan ammattitaitooni selvitän kunkin asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun.

Kauttani hoituu monenlaisten juridisten asiakirjojen laadinta. Yleisimpiä laatimiani asiakirjoja ovat muun muassa kiinteistön kauppakirjat ja purkusopimukset, velkakirjat ja lahjakirjat. Sopimuksen muoto ja sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Avustan mielelläni myös työoikeudellisissa asioissa, kuten työsuhteiden päättämiseen liittyvissä erimielisyystilanteissa ja työttömyysturva-asioissa.

 

Lisäksi hoidan paljon perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Näihin lukeutuvat muun muassa testamenttien ja perukirjojen laatiminen. Perinnönjakotoimeksiannot ovat myös tuttuja ja otan niitä hoitaakseni. 

Tarja Ollila

oikeustradenomi, toimistopäällikkö

040 180 6627, tarja@aalouhi.fi

Olen koulutukseltani oikeustradenomi ja minulla on jo yli 20 vuoden kokemus asianajoassistentin tehtävistä. Vastaan toimistomme hallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä yhteydenpidosta eri viranomaisten kanssa ja avustan taustalla lakimiehiä muun muassa hankkimalla asiakirjoja sekä laatimalla erilaisia hakemuksia. Lisäksi laadin perukirjoja ja hoidan saatavien perintää.

Tuomas Pekkanen

ON, avustava juristi

041 311 9418, tuomas@aalouhi.fi

Työkieleni ovat suomi ja englanti

 
HOIDAN MM. SEURAAVIA TOIMEKSIANTOJA:

Olen oikeusnotaari ja maisterivaihetta suorittava oikeustieteen opiskelija. Ensisijainen roolini toimistossa on avustaa muita juristeja toimeksiantojen hoitamisessa oikeudenalasta riippumatta. Teen oikeudellisia selvityksiä ja hankin tarvittavia taustatietoja.