Lakipalvelut yrityksille

Yritysasiakkaidemme yleisimpiä oikeudellisia haasteita ovat sopimusoikeuteen, vahinkojen korvaamiseen ja työsuhteisiin liittyvät kysymykset. Tarjoamme apuamme oikeudellisten asioiden ennakointiin. Emme siis hallitse pelkästään riskejä, vaan tarjoamme ratkaisuja. 

 

Autamme mielellämme seuraavissa asioissa:

Yrityssopimusoikeus ja vahinkojen korvaaminen

IT-oikeus

Työoikeus

Julkiset hankinnat

Avustaminen oikeudenkäynnissä

Asianajotoimisto Louhi Oy, lakipalvelut yrityksille

Yrityksemme perustaja, asianajaja, OTM, MBA Jenna Järnstedt on yrityslakipalvelumme vastuuhenkilö. Hän laatii yrityssopimuksia, osallistuu asianajajana neuvotteluihin sekä huolehtii oikeudenkäynneistä ja niihin liittyvistä lainopillisista asioista. 

Jenna Järnstedt on toiminut 20-vuotisen lakimiesuransa aikana asianajotehtävien lisäksi mm. pörssiyhtiön lakiasiainjohtajana. Hän on mm. kokenut sopimusneuvottelija erilaisiin kaupallisiin sopimuksiin liittyen. IT-alan lainopilliset palvelut ja toimeksiannot ovat Jennan  erityisosaamista. Hän on toiminut sekä ostajan että toimittajan apuna alan vaativissa neuvotteluissa.  Viime vuosina myös tietosuojaan (tietosuojalaki, GDPR ja salassapitoasiat) liittyvä vahva lainopillinen ymmärrys on ollut monien asiakkaidemme eduksi.

Asianajotoimisto Louhi Oy, Jenna Järnstedt

Lue lakiblogiamme!

Lakiblogissa tarjoilemme ajankohtaista lakiasiaa sekä näkökulmia asianajajan työhön ja oikeudenkäynteihin. Luvassa ajankohtaista lakiasiaa ja lain tulkintaa kuukausittain ymmärrettävässä muodossa.